contes a la vora de l´hort

SON HISTORIETES INSPIRADES EN LA NATURA I LA SEVA VIDA QUOTIDIANA, INTENTANT DESPERTAR A L´OIENT UNA CERTA INQUIETUD EN ENTENDRE MILLOR ALS SEUS HABITANTS, I SABER RESOLDRE ELS SEUS PROBLEMES, CREANT UN DIÀLEG FINAL PER DEBATRE EL TEMA TRACTAT AL MATEIX CONTE



dilluns, 11 de juliol del 2011

ELS TALPS I LA CARXOFERA



Argument:

És un dia plàcid a l´hort tot esta marxant sobre rodes, les hortalisses creixen be, i l´Antoni n´està força orgullós.

El grill Pubill, la sargantana Cana, i el pardal Coral estan fent la xerrada tots content contemplant aquell paradís, i veient que el seu futur està gairebé assegurat.

Però de cop i volta apareix la granota Lora esparverada,  havia vist quelcom estrany al voltant de la carxofera, ja que hi havia uns munts de terra solta, a part de que sentia uns sorolls sospitosos.

Tots plegats varen anar a veure el que passava, al veure allò també varen parlar amb la rata Tata que va certificar que es tractava de rates petites anomenades talps.

Tots volien parlar amb els nouvinguts per demanar explicacions, ja que la carxofera feia molt mala cara, però aquests no volien sortir del seu amagatall.

La serp Red i el xut Pelut també varen acudir, i al veure que aquests no volien sortir varen decidir...............................................




el pardal Coral i el pit roget Roig parlant amb les rates


SI EL VOLS COMPRAR



QÜESTIONS A TRACTAR

Importància dels talps dins de la natura.
Desentendre’s dels deures, pensant en que ja ho farà un altre.
Respectar les lleis d´una societat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada